Elena Gheorghe, amintiri din adolescență! Cum arăta artista la 14 ani


Elena Gheorghe este un om împlinit pe toate planurile. Are o carieră de succes și o familie minunată.


Recent, artista le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram și a scos din cufărul cu amintiri un filmuleț în care avea doar 14 ani. 

“În anul 2000 la “Cenaclul Flacăra” cântam despre Eminescu cu aceeași dragoste ca și astăzi”, a scris cântăreața în dreptul clipului postat pe rețeaua de socializare. 

Îndrăgita cântăreața are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, fiind urmărită de peste 1,3 milioane de internauți. 

Cu părul în culoarea naturală, șaten, Elena Gheorghe este de nerecunoscut. Fanii i-au lăsat numeroase comentarii artistei.

“Nu cred că ești tu! Pfff, ai devenit cea mai bună versiune a ta”, “Wow, să nu recunosc!”, “Minunată!”, “Ești o purtătoare de voce rară!”, “Ce mult seamănă fetița ta cu tine când erai tânără.  Wow. Zici că sunteți gemene”, “Superbă Elena, și atunci și acum!”, “Ce diferență! nici nu zici că ești tu!”, “Nu te-am recunoscut, Elena. Ce mult te-ai schimbat!”, “Splendidă atunci, splendidă acum! Diamant neșlefuit atunci, diamant strălucitor acum!”, i-au scris internauții. 

Elena Gheorghe și-a făcut debutul în muzică la Cenaclul Flacăra în urmă cu peste 20 de ani. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E8 | Carmen Tănase, pe urmele vinului alb realizat din struguri roșii la Vinarte

  • Elena Gheorghe, amintiri din adolescență! Cum arăta artista la 14 ani

related posts

Modifică setările cookies