Elena Gheorghe nu a fost niciodată mai sexy de atât: s-a filmat dansând în costum de baie, lângă piscină. Fanii ai certat-o


La 37 de ani, Elena Gheorghe este mai îndrăzneață și mai sexy ca niciodată: vedeta s-a filmat în costum de baie și a publicat imaginile pe Instagram.


Îmbrăcată într-un costum de baie în două piese și cu un pareo animal print, Elena Gheorghe și-a încântat fanii cu un dans senzual la marginea piscinei.

“Când ești în vacanță, dar cei mici merg la mare cu bunicii”, a scris vedeta în dreptul postării.

 Posesoarea unui corp perfect, cântăreața și-a impresionat fanii și a primit sute de complimente.

 

“De mult nu am văzut așa ceva frumos!”, “Minunată!”, “Superbă!”, “Ești foarte senzuală”, “Bombă cu ceas, super sexy mamacita!” - i-au transmis fanii.

Obișnuiți cu imaginea ei “cuminte”, o parte din admiratori nu au apreciat postarea Elenei. “Nu cred că trebuie să te cobori la acest nivel”, i-a scris o fană, în vreme ce altcineva a spus că “nu îi place” aceasta postare. 

 

Elena Gheorghe a mărturisit la Vorbește lumea că nu a fost întotdeauna atât de fit: 

„În școala generală, eram grasă, în general. Am fost plinuță. Adică, aveam mai multe kilograme atunci decât în ultimul trimestru de sarcină.(...) Porecla mea era Gigica. Aveam 58 sau 59 și în sarcină am avut 56."

  • Elena Gheorghe nu a fost niciodată mai sexy de atât: s-a filmat dansând în costum de baie, lângă piscină. Fanii ai certat-o

related posts

Modifică setările cookies