Elena Gheorghe, o nașă superbă! Vedeta a cununat în weekend și a purtat două ținute spectaculoase


Elena Gheorghe și soțul ei au fost nași în weekend, pozând într-un decor de vis la Castelul Peleș, de la Sinaia. Artista a impresionat cu cele două rochii spectaculoase, pe care le-a purtat la eveniment.


Ca o adevărată divă de la Hollywood – așa a arătat Elena Gheorghe în ipostaza de nașă. Vedeta și-a făcut apariția la nuntă într-o rochie neagră cu paiete, decoltată și cu șliț adânc. Accesorizată cu bijuterii opulente și cu părul coafat în bucle, cântăreața a bifat un look perfect.

Fanele au fost impresionate de apariție. “Am doar o întrebare, nu mi-o lua în nume de rău.. sunteți siguri că aveți vârstă ce o aveți? A venit vreun vampir din "Amurg" și v-a transformat? Arătați splendid, nu-mi pot dezlipi ochii de pe voi, mai ales de pe tine”, i-a scris o admiratoare.

În toiul petrecerii, Elena Gheorghe a schimbat rochia neagră cu una roșie, la fel de frumoasă.

Artista și-a ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat în acest weekend. “A fost un week-end nebun pe care l-am început de joi;) Am fost nași de cununie așa că au fost 4 zile pline, party după party:)”, a scris Elena la o postare alături de domnișoarele de onoare.

  • Elena Gheorghe, o nașă superbă! Vedeta a cununat în weekend și a purtat două ținute spectaculoase

related posts

Modifică setările cookies