Femeia pe care Melania Trump o dorește concediată de la Casa Albă. Care este motivul


Melania Trump, Prima Doamnă a SUA, își arată pentru prima dată colții în public.


Prima Doamnă a SUA, renumită pentru discreția sa, a făcut un gest fără precedent, cerând în public concedierea Mirei Ricardel, o consilieră pe probleme de securitate de la Casa Albă.

Citește și: Motivul greșit pentru care Melania s-a căsătorit cu Donald Trump

”Prima Doamnă crede că Ricardel nu mai merită onoarea de a lucra pentru Casa Albă”, a declarat Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvând a Melaniei Trump. Ricardel, care a fost angajată în luna aprilie, în calitate de consilieră pe probleme de securitate, s-ar fi certat cu membrii din staff-ul Melaniei pe locurile din avion, în timp recentului turneu al Primei Doamne în Africa.

Cei din preajma Melaniei Trump s-au plâns că ei și Mira Ricardel au avut neînţelegeri în timpul vizitei Melaniei Trump în Africa, din octombrie, legate de locurile din avion şi cererile de a folosi resursele consiliului. 

Un oficial al Casei Albe a declarat pentru AP că Ricardel a dorit să călătorească în Africa cu Prima Doamnă, dar a fost refuzată pentru că nu erau locuri destule în avion. În replică, Ricardel ar fi ameninţat că nu va trimite niciun membru al Consiliului pentru Securitate Naţională în vizita pe continentul african. 

Un oficial de la Casa Albă a confirmat pentru CNN că Trump le-a spus oamenilor despre concedierea Mirei Ricardel. Nu s-a specificat și când se va întâmpla acest lucru.

Foto: Getty
  • Femeia pe care Melania Trump o dorește concediată de la Casa Albă. Care este motivul

related posts

Modifică setările cookies