Fiul lui Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție! La doar 10 ani, riscă o amendă usturătoare


Cristiano Ronaldo junior, fiul cel mare al fotbalistului de la Juventus, și-a făcut de cap zilele trecute, iar autoritățile din Portugalia s-au autosesizat!


Potrivit presei din străinătate, fiul lui Cristiano Ronaldo a fost în Madeira alături de mai multe rude, iar Elma, sora fotbalistului, a postat pe internet mai multe imagini în care se vedea cum juniorul în vârstă de 10 ani se plimbă pe apă cu un skijet. Din păcate pentru acesta, autoritățile s-au autosesizat după ce au văzut filmulețele, deoarece în Portugalia este strict interzis ca un minor să conducă singur un skijet.

Chiar dacă imaginile au fost șterse rapid din mediul online, polițiștii le-au văzut și au pornit o anchetă. Potrivit lui Guerreiro Cardoso, șeful Poliției Maritime din Portugalia, tatăl micuțului, adică nimeni altul decât Cristiano Ronaldo, va trebui să achite o amendă cuprinsă între 300 și 3.000 de euro.

foto: Getty Images

Vezi și: Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

  • Fiul lui Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție! La doar 10 ani, riscă o amendă usturătoare

related posts

Modifică setările cookies