Fiul Mihaelei Rădulescu, un bărbat în toată firea: a împlinit 18 ani. Vedeta extrem de emoționată: Nu am suficiente cuvinte


Mihaela Rădulescu este o mama mândră: fiul ei, Ayan, a împlinit 18 ani și îi aduce vedetei numai bucurii. Aceasta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.


Vedeta a postat o imagine cu Ayan din copilărie, fiind extrem de emoționată de acest pas important în viața ei și a fiului său, “18. Partea mea preferată din aceasta viață pe pământ. Nu am suficiente cuvinte ca să spun într-o propoziție ceea e simt. O, baiatule… este un bărbat acum. #unnoucapitol”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

 

 

O mulțime de vedete din showbizul autohton s-au grăbit să îi ureze tânărului La mulți ani: Anna Lesko, Corina Bud, Catrinel Menghia și însăși Nadia Comăneci au lăsat mesaje pe Instagram.

Mesajul Mihaelei Rădulescu le-a emoționat pe fanele ei: “Vorbele tale m-au făcut să plâng!Și eu am la fel o parte preferată din tot ce am făcut pe pământ până acum”, i-a scris o admiratoare.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, a părăsit Monaco și a continuat studiile în America. Acesta a învățat la un colegiu presigios - Lawrenceville School din New Jersey, unde taxa anuală este de 70.000 de dolari.

 

Ayan s-a remarcat în timpul liceului printre colegi, făcând parte din echipa de fotbal american a școlii, cea de dezbateri, precum și dintr-un cerc de poezie. 

Ayan Schwartzenberg , acceptat deja a două universități de top din SUA

Cel mai probabil Ayan vă alege să meargă la prestigioasa Universitate Princeton.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşți din grădiniţă”, a spus Mihaela Rădulescu în podecastul Amaliei Enache.

  • Fiul Mihaelei Rădulescu, un bărbat în toată firea: a împlinit 18 ani. Vedeta extrem de emoționată: Nu am suficiente cuvinte

related posts

Modifică setările cookies