„Mi-am făcut-o singură cu mâna mea” Mihaela Rădulescu trece prin momente grele, după ce fiul ei s-a mutat în SUA


Mihaela Rădulescu trece prin momente extrem de grele, după ce fiul ei, Ayan, a plecat în SUA. Tânărul a fost acceptat la două facultăți bine cotate din America și s-a mutat acolo, însă mama lui nu s-a obișnuit cu ideea.


Fiul Mihaelei Rădulescu s-a schimbat radical, Ayan este un tânăr extrem de chipeș și arată foarte bine, iar orele petrecut în sala de forță se pot observa cu ochiul liber.

Vedetei i-a fost foarte greu când fiul ei a luat decizia să plece să studieze în State, însă este foarte mândră de tot ce a reușit  Ayan să realizeze până în acest moment.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a povestit Mihaela Rădulescu.

La rândul său, Elan Schwartzenberg era împotriva ideii ca fiul său să plece să studieze în altă țară.

„Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învățământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă. Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta”, a mai completat vedeta.

Mihaela Rădulescu suferă enorm după plecarea lui Ayan, care acum locuiește în New Jersey.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a mai precizat vedeta, la podcastul Amaliei Enache.

Sursă foto: Instagram 

  • „Mi-am făcut-o singură cu mâna mea” Mihaela Rădulescu trece prin momente grele, după ce fiul ei s-a mutat în SUA

related posts

Modifică setările cookies