Mihaela Rădulescu, sexy și cool într-o ținută sport. Cum și-a petrecut vacanța în Austria, alături de Felix Baumgartner


Fie că se află în postura de prezentatoare, fie că se află în vacanță, Mihaela Rădulescu atrage mereu atenția prin stilul ei vestimentar. Recent, vedeta a petrecut câteva zile libere la munte, în Austria, alături de Felix Baumgartner. 


Mihaela Rădulescu a îmbinat distracția cu sportul în cea mai recentă vacanță. Jurnalista, în vârstă de 52 de ani, este într-o formă fizică de invidiat și nu încetează să ne uimească atunci când își alege ținutele. Chiar și în haine sport, vedeta arată sexy și cool. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

„Oamenii activi sunt mai fericiţi, trăiesc mai mult, mai bine şi într-un mod mai inteligent. Faptele sunt fapte şi nu pot fi contestate”, mărturiseşte Mihaela pe Instagram. 

Mihaela și Felix au vizitat regiunea Saalbach Hinterglemm din Salzburg, o staţiune binecunoscută pentru schi şi alte sporturi de iarnă. Parașutistul austriac, cunoscut pentru cascadoriile sale impresionante, a distribuit pe contul său de socializare o mulţime de filmuleţe în care vedem cum face paragliding. 

 
Sursă foto: Instagram/ mihaelaradulescuschwartzenberg
 
Vezi și: Cât de bine l-a interpretat Mihaela Rădulescu pe Elvis Presley
  • Mihaela Rădulescu, sexy și cool într-o ținută sport. Cum și-a petrecut vacanța în Austria, alături de Felix Baumgartner

related posts

Modifică setările cookies