Mihaela Rădulescu: "A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate"


Mihaela Rădulescu  Schwartzenberg a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj în care a transmis că a ajuns să prețuiască mult mai mult initimitatea și că se va concentra de acum încolo pe metode care o vor ajuta să își mențină viața personală la nivel prival. 

 
 


Vedeta a scris în engleză: 
 
„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc o nouă carieră în liniște, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a cunoaște cum să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un Instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate! Mai bine mai târziu decât niciodată.”

FOTO: INSTAGRAM Mihaela Rădulescu Schwartzenberg 

Vezi și video:

  • Mihaela Rădulescu: A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate

related posts

Modifică setările cookies