Georgina Rodriguez, despre prima întâlnire cu Cristiano Ronaldo: "Mi-a fost rușine să mă uit la el"


Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit în 2016, pe vremea când tânăra lucra într-un magazin Gucci din Madrid. Un an mai tărziu cei doi și-au făcut publică relația, iar acum au împreună cinci copii, trei sunt ai lui Ronaldo, iar doi ai lor. Vorbind despre prima lor întâlnire, Georgina a dezvăluit că a simțit o atracție imediată pentru fotbalist.


Într-un interviu pentru The Sun, Georgina Rodriguez a povestit cum a fost prima ei întâlnire cu Ronaldo. Aceasta lucra ca vânzătoare într-un magazin Gucci și a mărturisit că s-a rușinat la vederea fotbalistului, întrucât i s-a părut foarte atrăgător.

"Când l-am văzut, era atât de chipeș încât mi-a fost rușine să mă uit la el. Să spunem doar că aveam fluturi în stomac", a mărturisit aceasta.

Despre relația lor, Georgina Rodriguez a vorbit și pentru Elle Italia, în 2020. La acea vreme, Georgina povestea că atracția dintre ea și Cristiano a fost imediată:

"Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la Gucci, unde lucram ca asistent de vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am revăzut la un eveniment al unui alt brand. Atunci am putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara mediului meu de lucru. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi."

Georgina, înlocuită de Ronaldo cu o influenceriță și un model OnlyFans

Georgilaya este prima cu care fotbalistul și-ar fi înșelat partenera. Femeia a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu atacantul de la Al-Nassr, chiar pe data de 25 martie 2022, atunci când acesta se afla în cantonamentul echipei naționale a Portugaliei. 

Potrivit romanialibera.ro, Georgilaya și Ronaldo s-au văzut la hotelul Swish Solverde din Vila Nova de Gaia, în apropiere de Porto, după ce fotbalistul i-a trimis un mesaj pentru a se întâlni.

„Când am citit mesajul, m-am gândit că, dacă mă duc acolo, vom vorbi, ne vom cunoaște mai bine, poate voi mai face câteva poze...Nu m-am gândit că în acea situație va fi vorba de sex. 

Dar cert este că s-a întâmplat. A fost consimțit din partea mea, dar în ciuda acestui fapt m-am simțit manipulată de faima și puterea lui Cristiano Ronaldo."

Și Daniella Chavez are o povestea asemănătoare! Fostul model Playboy, care activează acum pe OnlyFans, platforma destinată adulților, spune că a întreținut relații intime cu partenerul Georginei în anul 2015 și că are și dovezi în acest sens.

„Am chiar și o înregistrare video, dar nu o pot încărca pentru că este vorba de intimitatea și suntem fără haine”, a dezvăluit ea, conform sursei menționate.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Georgina Rodriguez, despre prima întâlnire cu Cristiano Ronaldo: Mi-a fost rușine să mă uit la el

related posts

Modifică setările cookies