Gigi Hadid îi ia la rând pe cei mai sexy bărbați de la Hollywood. După DiCaprio, a trecut la Bradley Cooper


În urmă cu câteva luni, Leonardo DiCaprio îi făcea curte lui Gigi Hadid, cel mai de succes model al actualei generații. Acum un alt mare actor de la Hollywood a pus ochii pe ea. 


În vârstă de 28 de ani și mama unei fetițe de doi ani, Gigi Hadid este una dintre cele mai dorite femei din lume. După despărțirea de tatăl copilului ei, cântărețul Zayn Malik, vedeta a fost curtată de cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. După “Casanova” Leo DiCaprio este rândul lui Bradley Cooper să își încerce norocul.

Deși între Gigi Hadid și Bradley Cooper este o diferență de 20 de ani, cei doi sunt “foarte atrași unul de celalalt” și “se distrează împreună”, potrivit unor apropiați ai noului cuplu. Gigi și Bradley au fost deja fotografiați de două ori împreună, ultima oară fiind văzuți în aceeași mașină.

“Se ditreaza. Ea e independentă, ocupată, zilele ei sunt pline de responsabilități, așa că nu văd nimic serios deocamdată. Dar au multe lucruri în comun, așa că relația s-ar putea să evolueze. Acum e totul lejer, dar amândoi au copii, cariere importante, vieți agitate și înțeleg cum este să te învârti în astfel de cercuri… E drăguț și… e atracție”, a spus sursa pentru revista People.

Aceasta a mai dezvăluit că pe Bradley Cooper pusese ochii și sora lui Gigi, modelul Bella Hadid. “Îi plăcea de el într-o vreme”.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA, GETTY IMAGES

  • Gigi Hadid îi ia la rând pe cei mai sexy bărbați de la Hollywood. După DiCaprio, a trecut la Bradley Cooper

related posts

Modifică setările cookies