Hailey Bieber, comparată cu Vladimir Putin de către internauți. Imaginile virale care arată asemănarea dintre cei doi


După scandalul dintre Hailey Bieber și Selena Gomez, utilizatorii de pe TikTok și Twitter au luat-o peste picior pe soția lui Justin Bieber, spunând că seamănă cu Vladimir Puțin în tinerețe. Iată imaginile virale!


Hailey Bieber a creat o mare vâlvă pe rețelele sociale după ce, împreună cu Kylie și Kendall Jenner, a râs de un clip făcut de Selena Gomez, în care aceasta își arată sprâncenele ultra laminate. Nu a durat mult până ca fanii cântăreței să sară în apărarea ei.

@lyndsie.makenna

 

♬ Everything is Not What it Seems - Theme Song to Wizards of Waverly Place - Selena Gomez

Aceștia au făcut o serie de tiktok-uri în care o comparau pe Hailey Bieber cu Vladimir Puțin, prin distribuirea unor fotografii cu amândoi din copilărie. Într-adevăr, asemănările sunt evidente, ceea ce a stârnit hohote de râs printre internauți:

"Chiar arată ca Putin", "Sunteți așa răi cu ea", "Cum ar fie să fie rude în secret?", "Gemeni", "Faptul că au fost născuți în aceeași zi...", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatorii de pe Tiktok.

Selena Gomez suferă de Lupus

 În 2007, Selena Gomez a fost diagnosticată cu lupus, boală care i-a generat o serie de tulburări hormonale. 

„Corpul meu care se lupta cu sine în interior. Asta a fost partea cea mai suprarealistă, pentru că nu am simțit niciodată oboseală. Eram tânără, mă simțeam complet bine. Așa că, auzind de la un medic: ai fi putut avea un accident vascular cerebral pe scenă, ai fi putut muri – a fost mult. Dar nu am vrut să o procesez”, s-a confesat recent artista.

În 2017, Selena Gomez a primit un rinichi de la o bună prietenă, transplant care a venit cu un tratament medicamentos. Acesta i-a generat alte tulburări, care au dus la o creștere în greutate bruscă. 

Atunci a suferit cel mai mult, deoarece a fost victima umilințelor de tot felul. Selena Gomez a explicat de ce a decis să se retragă un timp din viața publică.

  • Hailey Bieber, comparată cu Vladimir Putin de către internauți. Imaginile virale care arată asemănarea dintre cei doi

related posts

Modifică setările cookies