De curând, Hailey Bieber a postat câteva fotografii, pe contul ei de Instagram, în care apare într-un costum de baie roșu, în timp ce se afla într-o nouă vacanță exotică. Imediat ce a postat imaginile, internauții au început să o critice, spunând că nu arată feminin, dar și că și-a făcut o nouă operație estetică pe care o va nega, așa cum a făcut și cu cele anterioare.

„Aștept era divorțului în care Justin își recapătă puterea, nici măcar nu sunt fan Bieber. Este pur și simplu cu adevărat trist”, „Îi era frică de paparazzi care, înainte, îi făceau poze în lenjeria intimă, dar acum postează numai lenjerie intimă și sutien”, „Abia aștept divorțul”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de soția artistului.

De ce nu vrea Hailey Bieber să aibă un copil cu Justin

Hailey Bieber și Justin Bieber s-au căsătorit în septembrie 2018, după doar două luni de când s-au logodit. Deși, în acest an, vor împlini șase ani de când au făcut marele pas, iar fanii vor să îi vadă părinți, acest lucru pare a fi departe de a deveni realitate.

În urmă cu ceva timp, Hailey Bieber a mărturisit că motivul pentru care nu face un copil este reprezentat de teama că acesta se poate confrunta cu valul de ură de care și ei au parte.

Cu toate acestea, Hailey a mărturisit că își dorește să fie mamă, dar nu vrea să își sacrifice copilul pentru acest lucru.

„Pentru mine, uneori, este prea mult ceea ce lumea spune despre soțul meu sau despre prietenii mei. Nu vreau să-mi imaginez cum ar fi dacă victima ar fi copilul meu.

M-am căsătorit când aveam 21 de ani. Pentru mine și pentru Justin, asta este o vârstă matură. Ambii am trăit și am văzut destule”, a mărturisit Hailey Bieber.

 

Sursa foto: Instagram