Kylie Jenner și Hailey Bieber, atac pe rețelele sociale la adresa Selenei Gomez. Internetul a luat foc: "Ce fete rele"


Zilele trecute, Kylie Jenner și Hailey Bieber au început o adevărată polemică pe rețelele sociale, după ce au râs de o postare făcută de Selena Gomez. Oamenii de pe internet le-au catalogat drept "fete relele" și au sărit în apărarea Selenei.


Totul a pornit când Selena Gomez a publicat un videoclip pe TikTok, spunându-le fanilor că a exagerat cu laminarea sprâncenelor și că arată ciudat. Imediat după, Kylie Jenner a publicat o fotografie cu ea și Hailey Bieber pe facetime, ținând camera telefonului foarte aproape de sprâncene, în care rădeau, subtil, de sprâncenele laminate ale Seriei. De asemenea, ele au folosit aceeași descriere ca Selena "A fost un accident?", motiv pentru care fanii au sărit imediat să o apere pe cântăreață.

@realdeal1313 #selenagomez #kyliejenner #haileybieber #noselenanoclout ♬ son original - RealDeal

"Ce fete rele", "Asta e comportament de copil", "Nu este o coincidență", au spus câțiva dintre utilizatorii de pe TikTok la vederea secvențelor în care cele două vedete o luau în râs pe Selena.

În fața acuzațiilor, Kylie Jenner nu a rămas indiferentă și a sărit să se apere, spunând că nu a văzut postarea anterioară a Selenei și că fotografia a fost doar o întâmplare:

"Ajunge. Nu am râs vreodată de Selena și nu am văzut postările ei cu sprâncenele! Voi faceți ceva din nimic. Este o prostie".

Sursă foto: Getty

  • Kylie Jenner și Hailey Bieber, atac pe rețelele sociale la adresa Selenei Gomez. Internetul a luat foc: Ce fete rele

related posts

Modifică setările cookies