Însărcinată în ultimul trimestru, Kourtney Kardashian a fost operată de urgență: „Acel sentiment de frică”


Kourtney Kardashian și-a găsit fericirea în brațele lui Travis Barker, după o relație complicată alături de tatăl celor trei copii ai săi. Recent, cea mai mare dintre surorile Kardashian și-a aniversat cea de-a 44-a zi de naștere, urmând ca, în doar câteva săptămâni, să aducă pe lume cel de-al patrulea copil.


Zilele trecute, Kourtney Kardashian a ajuns, de urgență, la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, în urma unor complicații apărute în timpul sarcinii. Aceasta se află în ultimul trimestru de sarcină, la 44 de ani. 

În momentul în care a ajuns la spital, soțul ei, Travis, se afla într-un turneu european. Artistul s-a întors imediat în California și a mers direct la spital. Trupa lui Travis își anunțase fanii că va amâna unele concerte, din cauza unei „probleme de familie urgente”, care nu îi permite acestuia să stea plecat de acasă.

„Voi fi mereu recunoscătoare medicilor mei incredibili, pentru că i-au salvat viața bebelușului nostru. Îi sunt veșnic recunoscător soțului meu, care a venit lângă mine, din turneu, pentru a-mi fi alături, în spital și pentru a avea grijă de mine după aceea. Și mamei mele, îți mulțumesc că m-ai ținut de mână cât am trecut prin asta!

Fiind o persoană care a avut trei sarcini cu adevărat ușoare, în trecut, nu eram pregătită pentru teama de a mă grăbi la o intervenție chirurgicală fetală urgentă. Nu cred că cineva care nu a trecut printr-o situație similară poate începe să înțeleagă acel sentiment de frică. 

Am o înțelegere a lucrurilor complet nouă și un respect pentru mamele care au fost nevoite să lupte pentru copiii lor în timpul sarcinii. Slavă lui Dumnezeu! Ieșirea din spital cu băiețelul meu în burtă și în siguranță a fost cea mai adevărată binecuvântare”, a fost mesajul postat de Kourtney Kardashian, pe contul ei de Instagram. 

Kourtney Kardashian și Travis s-au logodit în toamna anului 2021. Cererea în căsătorie a avut loc pe o plajă din Montecito, California, după doar nouă luni de când au început să formeze un cuplu. Cei doi îndrăgostiți au avut trei ceremonii, cea mai impresionantă fiind cea din Italia. 

 

Sursa foto: Profimedia Images, Instagram I kourtneykardash

  • Însărcinată în ultimul trimestru, Kourtney Kardashian a fost operată de urgență: „Acel sentiment de frică”

related posts

Modifică setările cookies