Kourtney Kardashian s-a pozat într-o lenjerie sexy, la scurt timp după ce soțul ei, Travis Barker, a fost internat de urgență


Deși proaspătul ei soț a fost diagnosticat cu o boală cruntă, Kourtney Kardashian continuă să posteze pe Instagram fotografii, fie ele și sexy.


În urmă cu o săptămână, Travis Barker, soțul lui Kourtney Kardashian, a fost internat de urgență, iar medicii i-au pus un diagnostic crunt: pancreatită.

Chiar dacă probabil nu trece prin cele mai fericite momente, Kourtney Kardashian este active în continuare pe rețelele sociale, iar recent a postat mai multe fotografii pe Instagram, iar una dintre ele a aprins imaginația fanilor săi.

Sora lui Kim Kardashian s-a fotografiat într-un sutien transparent, care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia. 

Kourtney s-a pozat ținând o cutie cu biscuiți în mână, iar în fața ei se afla o fotografie cu fiul ei Reign, alături de care apărea mesajul „Te iubesc din toată inima mea”.

Boala de care suferă Travis Barker, soțul lui Kourtney Kardashian

Toboșarul Blink-182, în vârstă de 46 de ani, a acuzat dureri abdominale atroce și, după ce medicii i-au acordat primul ajutor, au catalogat cazul drept o maximă urgență. Se pare că soțul celebrei Kourtney Kardashian are pancreatită, adică o inflamație bruscă a pancreasului, provocată fie de pietre la fiere, fie de consumul de alcool.

Sursă foto: Instagram/Getty Images

  • Kourtney Kardashian s-a pozat într-o lenjerie sexy, la scurt timp după ce soțul ei, Travis Barker, a fost internat de urgență

related posts

Modifică setările cookies