Cu toate acestea, una dintre practicile pe care le-a abordat de ceva timp a ridicat multe semne de întrebare printre internauți. Mai exact, cea mai mare dintre surorile Kardashian bea propriul lapte matern și a vorbit despre acest lucru pe rețelele de socializare.

Prima fiică a lui Kris Jenner și-a surprins fanii, atunci când i-a anunțat că, în momentele în care nu se simte bine, bea un pahar de lapte matern. În urmă cu cinci luni, aceasta a adus pe lume primul copil al ei și al soțului său, Travis Barker.

„Acest filtru este nebun. Doar ce-am dat pe gât un pahar de lapte matern, pentru că mă simt bolnavă. Noapte bună!”, a precizat Kourtney Kardashian, în mediul online.

Cu toate acestea, specialiștii nu sunt de acord cu această practică, precizând că substanțele benefice, care se regăsesc în laptele matern, ajută doar bebelușul, deoarece corpul uman, care este dezvoltat, nu are nevoie de ele.

„Se știe că laptele matern uman conține multe substanțe diferite care stimulează sistemul imunitar al unui nou-născut. Acesta include și anticorpi”, a spus Amesh A. Adalja, MD, cercetător la Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății.

De când a născut, în toamna anului trecut, KouRtney Kardashian a atras antipatia mai mult persoane. Aceasta fie consideră că nu mai era cazul să aducă pe lume un copil, dat fiind faptul că avea 44 de ani în momentul în care a născut, fie consideră că nu petrece prea mult timp cu acesta.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images