Kourtney Kardashian a născut. Soția lui Travis Barker a adus pe lume un băiețel


Kourtney Kardashian a născut în acest weekend un băiețel, fiind primul copil al ei și al lui Travis Barker. Sarcina a fost anunțată în luna iunie, în timp ce artistul era pe scenă cu trupa sa. 


Kourtney Kardashiany, 44 de ani, și Travis Barker, 47 de ani, au devenit părinții unui băiețel, în urmă cu doar câteva zile. Vestea a fost făcută publică de mai multe persoane apropiate cuplului, prin intermediul site-ului People.

Băiețelul este primul copil al cuplului, deși Kourtney și Travis mai au fiecare trei copii, din relațiile anterioare. În cadrul emisiunii ”The Kardashians”, Kourtney a mărturisit că ea și soțul ei și-au dorut atât de mult să facă ceva împruenă, încât au ales să devină părinți.

Cu toate acestea, înainte de a rămâne însărcinată, Kourtney a făcut mai multe fertilizări in vitro, dar fără rezultat, luând decizia să încerce să rămână însărciantă pe cale naturală.

Sora lui Kim Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în primăvara anului 2022, în Italia, după o logodnă ca în povești. Cei doi se știau de mai mulți ani, doar că sora cea mare a clanului Kardashian a avut o relație cu tatăl copiilor săi.

În vara acestui an, Kourtney Kardashian și Travis Barker au trecut prin momente mai puțin frumoase, atunci când vedeta a fost operată de urgență, deoarece viața copilului era în pericol.

„Fiind o persoană care a avut trei sarcini foarte ușoare în trecut, nu eram pregătită pentru teama de a mă grăbi la o operație fetală urgentă. Nu cred că cineva care nu a trecut printr-o situație similară poate începe să înțeleagă acest sentiment de frică”, a împărtășit Kourtney, pe contul ei de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram 

  • Kourtney Kardashian a născut. Soția lui Travis Barker a adus pe lume un băiețel

related posts

Modifică setările cookies