Ipoteză şocantă: Ronaldo s-a căsătorit în secret cu Georgina de frica mamei!


Săptămânalul italian ,,Novella 2000” a lansat în ultimul număr o ştire-bombă care va stârni multe reacţii în perioada următoare. 


Se pare că celebrul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo (34 de ani) s-ar fi însurat în mare secret cu partenera de viaţă Georgina Rodriguez (25 de ani).

Cei doi au o relaţie stabilă de câţiva ani, din care s-a născut şi o fetiţă, Alana Martina, în noiembrie 2017. Acesta e al patrulea copil al lui Ronaldo, însă primii trei au fost făcuţi cu mame-surogat, rămase în anonimat.

Ca urmare, nunta dintre Cristiano şi Georgina era una oarecum aşteptată, însă nimeni n-ar fi crezut că evenimentul va fi ascuns de ochii lumii. Astfel, conform revistei citate, Ronaldo şi modelul iberic şi-ar fi unit destinele în Maroc, în cadrul unei ceremonii ,,blindate”, puse la cale de luptătorul Badr Hari, un prieten apropiat al fotbalistului.

Dar de ce ar fi preferat portughezul o asemenea nuntă ascunsă? Explicaţia vine de la mama acestuia, Dolores Aveiro, persoana care a influenţat cel mai mult cariera şi personalitatea lui Ronaldo. Văzând apropierea dintre fiul său şi Georgina, femeia ar fi început să-şi pună întrebări despre consecinţele financiare ale unei căsătorii. În acest sens, o persoană din anturajul cuplului a oferit un alt detaliu neaşteptat. 

,,La data de 29 august, Cristiano a fost la Madeira (n.r.: locul său de naştere) împreună cu avocaţii pentru a-şi schimba testamentul. Până acum, mama sa ar fi urmat să-i gestioneze întreaga avere, iar Ronaldo a făcut câteva modificări în favoarea Georginei”, a declarat sursa respectivă.

  • Ipoteză şocantă: Ronaldo s-a căsătorit în secret cu Georgina de frica mamei!

related posts

Modifică setările cookies