Irina Columbeanu, lăudată în presa internațională! Ce s-a scris despre fiica lui Irinel


Irina Columbeanu nu mai este un copil, ci o adevărată domnișoară care pare că seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei, mai ales la aspectul fizic. Aceasta nu doar că se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, ci și cu merite deosebite la școală. Fiind elevă în Malibu, tânăra a apărut în presa internațională pentru rezultatele sale impresionante!


Irina Columbeanu este o tânără care s-a dezvoltat din ce în ce mai frumos! Mutarea sa în America, alături de Monica Gabor, a fost o etapă extrem de benefică pentru ea. În acest moment, fiica lui Irinel studiază la un liceu din Malibu, California, acolo unde are rezultate excepționale. 

Recent, ea a fost implicată într-un seminar de robotică, acolo unde, alături de alți colegi, a construit 20 de roboți ce ar trebui să devină ajutor în recuperarea copiilor cu tulburări cerebrale.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.”, a spus Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times. 

Sursă foto: Irina Columbeanu/Instagram

  • Irina Columbeanu, lăudată în presa internațională! Ce s-a scris despre fiica lui Irinel

related posts

Modifică setările cookies