Irinel Columbeanu recunoaște că încă îi trimite mesaje fostei sale iubite, Oana


Este cunoscut deja faptul că Irinel Columbeanu este un cuceritor, chiar și la 65 de ani! Acesta, după divorțul de Monica, și-a găsit liniștea în brațele altor femei, toate mult mai tinere decât el. Ultima sa idilă amoroasă s-a încheiat în 2020 și a avut-o ca protagonistă pe Oana Cojocaru, o fata de doar 25 de ani. 


Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni din showbizul românesc atât datorită situației sale financiare, cât și grație femeilor superbe cu care se afișează constant la evenimentele la care este invitat. Ultima apariție care a ocupat primele pagini ale ziarelor tabloide a avut loc în 2020, atunci când fostul milionar a fost surprins alături de o tânără superbă, cu 40 de ani mai tânără decât fostul soț al Monicăi Gabor.

La un an după ce și-au expus relația în mass-media, cei doi anunțau că se despart. La acea vreme, Irinel a fost surprins de paparazzi în compania mai multor fete, însă nu și a Oanei. Contactată de jurnaliști, tânăra a spus că nu este deranjată de aparițiile fostului milionar deoarece a pus punct relației cu el:

 „Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze, pentru că ne-am despărțit”, a declarat Oana, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu.

Acum, într-un interviu pentru CLICK.RO, Irinel Columbeanu a recunoscut că a mai vorbit cu fosta lui parteneră prin mesaje, însă că este în continuare celibatar:

„Momentan, sunt singur în continuare, dar nu îmi pierd speranța că voi găsi pe cineva. Nu s-a terminat lumea de fete frumoase. Mai sunt! Cu Oana, fosta iubită, de care m-am despărțit în 2020, cred, cam așa, am mai vorbit cu ea, prin mesaje, nimic mai mult. Oana mi-a rămas la inimă și acum. Bineînțeles că eu o caut, îi trimit eu mesaje ei, nu ea mie, pentru că eu sunt un gentleman. Așa trebuie să facă un bărbat galant”, a declarat Irinel Columbeanu.

Sursă foto: Arhivă Perfecte.ro, Irinel Columbeanu/Instagram

  • Irinel Columbeanu recunoaște că încă îi trimite mesaje fostei sale iubite, Oana

related posts

Modifică setările cookies