Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, s-a afișat cu o geantă care costă o avere


Este iubita celui mai bogat fotbalist din lume, așadar își permite orice moft. Iar Georgina Rodriguez este destul de pretențioasă când vine vorba de haine, bijuterii și accesorii. 


Iubita lui Cristiano Ronaldo duce un trai de lux de când l-a cunoscut pe atacantul lui Juventus. Bruneta locuiește într-o vilă superbă, zboară cu avionul privat, are parte de vacanțe în destinații exclusiviste, iar când vine vorba de haine poartă doar ținute create de designeri de top. 

Recent, Georgina Rodriguez și-a serbat ziua de naștere și a fost tratată ca o prințesă de către Cristiano Ronaldo. La scurt după party, bruneta a postat o fotografie pe Instagram unde apare cu un accesoriu care costă o avere. Este vorba despre o geantă verde, model Hermes Birkin, din piele de crocodil. Cel mai probabil, poșeta a fost primită în dar de ziua sa, de la iubitul ei. 

Un model asemănător cu cel pe care-l are Georgina costă aproximativ 100.000 de dolari. Fotomodelul are o colecție impresionantă de genți, iar acesta nu singurul model Hermes pe care îl deține. 

Georgina Rodriguez a împlinit 27 de ani

Georgina Rodriguez a fost răsfățată ca o prințesă în ziua în care a împlinit 27 de ani. Iubita lui Cristiano Ronaldo a petrecut alături de fotbalist și cei patru copii pe care îi cresc împreună. Fotbalistul a marcat momentul pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu iubita sa și un mesaj romantic. “Felicitări, iubirea vieții mele!”, a scris fotbalistul lângă fotografia care a adunat peste 10 milioane de like-uri în doar câteva ore. 

Mai multe fotografii cu iubita lui Cristiano Ronaldo în galeria foto de mai jos

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări. Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (10 ani), și pe gemenii Eva și Matteo. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Georginagio

Vezi și VIDEO: 

  • Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, s-a afișat cu o geantă care costă o avere

related posts

Modifică setările cookies