Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, promovează cea mai nouă colecție semnată de Andreea Raicu


La început de toamnă, Andreea Raicu a lansat o colecție de hanorace, inscripționate cu diverse mesaje, inspirate din limbajul tinerilor. Ea ales să colaboreze cu Jasmine, fiica bunului său prieten Virgil Ianțu. 


La doar 15 ani, Jasmina a fost înzestrată cu o frumusețe ieșită din comun, este extrem de naturală și își dorește la rândul său să devină designer.

Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianțu, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu și colecția mea de haine, tricouri și hanorace și că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aș fi crezut acest lucru nici măcar o secundă. Dar, cum viața este plină de surprize și se încăpățânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani, lucrurile exact așa s-au întâmplat”, spune Andreea Raicu.
 
Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina – și nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă și foarte naturală, iar pe lângă asta este și extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moștenește pe Virgil, care are niște principii de viață și valori foarte bine definite, a mai spus Andreea.
 
Jasmina este foarte aproapiată de lumea modei. Adoră să-și creeze propriile modele și să pozeze.
 
Am fost super fericită când Andreea m-a sunat și mi-a propus shootingul și îi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Îmi doream o astfel de experiență, iar ea mi-a arătat cum se face în cele mai mici detalii. Iar hanoracele sunt parte din ținuta mea zilnică, la fel ca mai toată generația mea, hanoracul e o piesă de rezistență. Și mesajele sunt foarte cool, mai ales pentru cei din generația mea, e important să creadă că frumusețea vine din interior, din suflet, nu doar din filtre de Insta.”, a declarat Jasmina Ianțu
 
Fotografiile pentru promovarea colecției de hanorace au fost realizate de Alex Gălmeanu, cel cu care Andreea Raicu colaborează de aproape 20 de ani, de când a început să pozeze și ea  ca model. 
 
Sursă foto: Instagram jasmine.iantu, andreearaicu.ro
 
Vezi și: FERMA - ORĂŞENI vs SĂTENI - Ediția 9
 
  • Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, promovează cea mai nouă colecție semnată de Andreea Raicu

related posts

Modifică setările cookies