Jennifer Aniston și-a pus pe Instagram noul membru al familiei. Cât de adorabil e cățelul Chesterfield


Jennifer Aniston (51 de ani) nu are copii, însă are casa plină de căței. Cel mai nou membru al familiei a fost botezat Chesterfield și a topit inimile internauților de la prima postare. 

 


Actrița a urcat pe contul de Instagram un video în care le face cunoștință celor peste 35 de milioane de fani cu un pui adorabil de cățel. Ghemotocul cu blană albă doarme cu un os în gură în timp ce Jennifer îl filmează.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

“Chesterfield, ai adormit cu osul în gură? Cred că da!” – spune Jennifer în clipul care a adunat peste 30.000 de comentarii în mai puțin de 24 de ore. “Bună! Vreau să vă fac cunoștință cu noul membru al familie noastre…. El este (foarte obosit) Lord Chesterfield. Mi-a furat inima imediat!”, a scris actrița pe contul de socializare, mulțumind totodată unei asociației care se ocupă cu salvarea cățeilor. Chesterfield este norocosul care a fost adoptat de Jennifer Aniston. 

Jennifer Aniston este mare iubitoare de căței

Actrița mai are acasă doi câini: pe Clyde (din rasa Schnauzer) și Sophie, un pitbull alb. Jennifer Aniston a împărțit un cățel și cu fostul soț, Justin Theroux. Este vorba de Dolly, un ciobănesc german alb, care a murit însă în iulie 2019. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: ”Demi Rose e cremă rău”

 

  • Jennifer Aniston și-a pus pe Instagram noul membru al familiei. Cât de adorabil e cățelul Chesterfield

related posts

Modifică setările cookies