Jessie J, despre căsătoria cu Channig Tatum: ”Arată grozav când e la duș!”


Cântăreața de 31 de ani este de câteva luni într-o relație cu actorul Channing Tatum. 


Jessie J (31 de ani) a acordat, de curând, un interviu în care a vorbit despre problemele ei de fertilitate, dar și despre idila cu Channing Tatum. 

Citește și: Mesajul lui Jessie J, după ce a fost comparată cu fosta soție a lui Channing Tatum: ”Sunt jenată și dezamăgită”.

Acum patru sau cinci ani, am fost diagnosticată cu această afecțiune care îmi face viața dificilă. Mi s-a spus că nu o să pot face copii, însă eu nu cred. Eu cred în miracole. Nu am renunțat la acest gând. 

De patru ani, mi-am schimbat dieta, mi-am schimbat modul de viață, am lucrat mult la mine și sunt, pur și simplu, deschisă să vorbesc despre acest subiect, dacă știu că ar ajuta și alte femei în situația mea”, a mărturisit Jessie J.

”Ador copiii și sunt atât de recunoscătoare pentru viața pe care o am. Am fost binecuvântată cu succes în viața mea și cred că orice om ar trebui să aibă parte de genul acesta de echilibru în viață”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Întrebată dacă ea și iubitul ei, Channing Tatum, s-au gândit până acum la căsătorie, Jessie J nu a ezitat să răspundă: ”Nu! Nu doar pentru că este Channing Tatum și toată lumea mă întreabă același lucru: ”Vă căsătoriți? Chiar o să faceți asta?”.

”Adică, am fost în relații care au durat mult mai mult decât ceea ce am eu cu Chandler, dar pentru că foștii mei parteneri nu erau faimoși, nimănui nu-i păsa”, a declarat Jessie J, care acum este jurat în cadrul emisiunii ”The Voice Kids Marea Britanie”. 

”Ne simțim foarte bine împreună. Și el arată grozav când este la duș!”.

Jessie și Channing s-au cunoscut acum patru ani, când ea i-a înmânat actorului premiul pentru cel mai bun rol de comedie în cadrul MTV Movie Awards 2015. Aceștia au început o relație acum câteva luni, după ce Channing Tatum a divorțat de soția sa, Jenna Dewan, după nouă ani de căsnicie. 

Foto: Profimediaimages.ro, Instagram

Vezi și: PRO TV te trimite la NEVERSEA

  • Jessie J, despre căsătoria cu Channig Tatum: ”Arată grozav când e la duș!”

related posts

Modifică setările cookies