Johnny Depp are de achitat daune uriașe ziarului The Sun, pe care l-a acuzat de defăimare


A pierdut procesul cu fosta soție, Amber Heard, iar acum are de achitat daune uriașe către ziarul The Sun. Johnny Depp este la ananghie.


Johnny Depp a fost învins în intanță de Amber Heard, care a reușit să demostreze că a fost victima violenței domestice în timpul căsătoriei. Actorul de 57 de ani a pierdut și procesul cu ziarul britanic The Sun, care l-a catalogat „bătăuș” într-o serie de articole care dezvăluiau agresiunile asupra soției sale. Într-o încercare disperată de a întoarce decizia instanței, avocații lui Depp au făcut recurs, însă judecătorul a respins cererea apărătorilor săi.

Johnny Depp este bun de plată și trebuie să achite despăgubiri de 840.000 de dolari ziarului care l-a făcut „bătăuș”. Conform judecătorului Andrew Nicol, ziarul nu a putut fi condamnat pentru calomnie și defăimare fiindcă faptele relatate s-au dovedit a fi adevărate, scrie The Times.

În orice caz, nu consider că motivele de recurs au o perspectivă rezonabilă de succes și nu există un alt motiv imperios pentru care ar trebui acordată permisiunea de a formula o cale de atac”, a justificat judecătorul de la Curtea Superioară a Angliei și Țării Galilor.

Procesul de violență domestică deschis de Amber Heard s-a judecat la Londra, după rigorile sistemului judiciar britanic. Tot acolo s-a judecat și conflictul cu ziarul The Sun.

Însă, actorul din Pirații din Caraibe mai are o cale de atac superioară, și anume Curtea de Apel, care poate întoarce decizia instanței inferioare.

Johnny Depp: „Acuzațiile împotriva mea sunt false”

La scurt timp după pronunțarea deciziei în procesul cu fosta soție, la începutul lunii noiembrie, Johnny Depp a reacționat pe rețelele sociale pentru a se explica în fața fanilor. Actorul a mărturisit că nu e de acord cu decizia instanței și că va continua să lupte pentru a-și dovedi nevinovăția.

Hotărârea ireală a instanței din Marea Britanie nu va schimba lupta pe care o duc pentru a spune adevărul și confirm că am de gând să fac recurs. Hotărârea mea rămâne puternică și intenționez să dovedesc că acuzațiile împotriva mea sunt false. Viața și cariera mea nu vor fi definite, în timp, de acest moment”, a scris actorul pe Instagram.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Winona Ryder îl susține pe Johnny Depp în luptele sale juridice contra fostei soții

  • Johnny Depp are de achitat daune uriașe ziarului The Sun, pe care l-a acuzat de defăimare

related posts

Modifică setările cookies