Johnny Depp, forțat să renunțe la rolul din filmul “Animale Fantastice”


Johnny Depp a părăsit franciza Animale Fantastice, la doar câteva zile după pierderea unui proces împotriva unui articol dintr-un ziar în care era numit bătăuș, scrie bbc.com.


Într-o scrisoare către fani, Depp spune că a fost rugat să demisioneze din rolul său ca Gellert Grindelwald și că a respectat această decizie. El a spus că defăimarea ce i se aduce este ireală și a confirmat că va contesta decizia instanței.

Studioul de film Warner Bros a confirmat că rolul lui Depp va fi dat altui actor. "Îi mulțumim lui Johnny pentru efortul depus în filmele de până acum", a declarat studioul.

Depp, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată redacția The Sun pentru un articol din 2018 care susținea că și-a bătut fosta nevastă, pe Amber Head.

Cu câteva zile în urmă, judecătorul Justice Nicol a decis că articolul celor de la The Sun este "substanțial adevărat". Judecătorul a confirmat că 12 din cele 14 incidente de violență domestică pretense au avut loc. Depp este implicat în alt proces împotriva lui Amber Head, unde acesta a dat-o în judecată pentru o opinie declarată pentru Washington Post.

Declarația lui Johnny Depp în întregime:

Aș vrea să fac următoarea declarație.

În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor care mi-au oferit susținerea și loialitatea lor. M-am simțit onorat și mișcat de multele mesaje de apreciere și îngrijorare primite în ultimele zile.

În al doilea rând, vreau să vă fac cunoscut faptul că mi-a fost cerut să demisionez de către Warner Bros din rolul meu de Grindelwald din “Animale Fantastice”, decizie pe care am respectat-o.

Vreau să zic că decizia curții de justiție este una ireală și nu mă va opri din lupta de a spune adevărul, așa că am făcut contestație.

Voința mea rămâne puternică și intenționez să demonstrez că acuzațiile ce mi se aduc sunt false. Viața și cariera mea nu vor fi definite de acest moment în timp.

Vă mulțumesc pentru interes, sincer, Johnny Depp.”

Depp a avut o apariție scurtă ca și Grindelwald în “Animale Fantastice și unde le poți găsi”, apoi și-a jucat rolul în filmul “Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald”.

Filmele sunt predecesoare ale celor opt filme Harry Potter, care sunt bazate pe scrierile lui JK Rowling. Conform Warner Bros, al treilea film este în producție și o să apară în vara lui 2022.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: ShARE în bucate - Pui cu bere neagră și salată de cartofi cu maioneză

  • Johnny Depp, forțat să renunțe la rolul din filmul “Animale Fantastice”

related posts

Modifică setările cookies