Kristen Stewart, de nerecunoscut în imaginile surprinse de paparazzi. Actrița a afișat un look neîngrijit


Cu ochii obosiți, cearcăne vinete și cu părul nespălat, Kristen Stewart și-a îngrijorat fanii după ultimele ei apariții în public.

Tag-uri: #Kristen Stewart

Actrița în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă de paparazzi de curând în compania iubitei sale, însă a afișat un look extrem de obosit. Îmbrăcată modest, cu ochii vineți și părul ciufulit, Kristen Stewart este de nerecunoscut.

Vedeta nu a arătat foarte diferit nici la evenimentele mondene la care și-a făcut apariția în ultima vreme. Nici machiajul nu i-a acoperit cearcănele, iar părul pare la fel de neîngrijit de fiecare dată.

De curând, Kristen Stewart a putut fi admirată pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Berlin.

În plan personal, actrița are o relație cu Dylan Meyer. S-au cunoscut pe platourile de filmare în 2013, dar au început să se întâlnească abia după ce s-au reîntâlnit în 2019. S-au logodit anul trecut, dar încă nu și-au făcut publice planurile pentru nunta.

Într-un episod din The Late Show with Stephen Colbert, Kristen a spus că ia în calcul posibilitatea să fugă și să se căsătorească în privat cu Meyer.

„S-ar putea să mergem să facem asta în weekend sau ceva de genul ăsta, nu știu, și apoi, de genul, să petrecem cu toată lumea după aceea”, a spus actrița. „Vreau doar să o fac, știi? Nu sunt un planificator bun. Nu pot să-mi fac planuri pentru cină”.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

  • Kristen Stewart, de nerecunoscut în imaginile surprinse de paparazzi. Actrița a afișat un look neîngrijit

related posts

Modifică setările cookies