Kristen Stewart și-a cumpărat vilă de 6 milioane $ în Los Angeles! Cum arată locuința


Kristen Stewart investește milioanele de dolari pe care le câștigă din filme în imobiliare. Actrița care o va interpreta pe prințesa Diana în pelicula “Spencer” și-a cumpărat o casă în Los Feliz, cunoscut drept cartierul celebrităților din Los Angeles. 


Actrița care a cunoscut faima odată cu rolul din seria “Twilight” mai deține un penthouse în Manhattan, în valoare de 5,6 milioane de dolari, și o vilă în Malibu, pentru care a plătit 9,5 milioane de dolari. 

Pentru proprietatea din Los Feliz, Kristen Stewart (30 de ani) a scos din buzunare 6 milioane de dolari. Vila în stil mediteraneean a fost construită în 1927 și printre foștii proprietari se numără și Anthony Edwards, cunoscut pentru rolul său de Dr. Mark Greene din primele opt sezoane ale serialul ER (Spitalul de Urgență).

Proprietatea se întinde pe 451 metri pătrați, iar vila are patru dormitoare și cinci băi, potrivit Daily Mail. Livingul are șemineu, tavan cu grinzi și uși franceze care se deschid spre curtea din spate. Un gard viu imens face ca proprietatea să arate ca o fortăreață și totodată o protejează pe actriță de privirile indiscrete. 

O scară din lemn masiv duce spre cele patru dormitoare de la etaj. Actrița se poate relaxa în piscina imensă din fața casei, la spa sau se poate plimba prin grădina cu palmieri și plante luxuriante. 

Vezi în galeria foto de mai jos cum arată vila cumpărată de Kristen Stewart

Fotografii: Getty Images/ realtor.com

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Rodica Mandache: „Toată viața am fost invidioasă?”

 

  • Kristen Stewart și-a cumpărat vilă de 6 milioane $ în Los Angeles! Cum arată locuința

related posts

Modifică setările cookies