Kristen Stewart despre nunta cu iubita ei: “Vreau să port o pereche de jeans, un tricou vechi tăiat și să merg desculță”


Anul trecut, în noiembrie, Kristen Stewart a acceptat să se logodească cu iubita sa, Dylan Meyer. Acestea și-au făcut publică relația în 2019.


Nunta nu a fost încă planificată, dar din ceea ce actrița tocmai a dezvăluit în timpul emisiunii americane “The Late Show with Stephen Colbert”, se pare că cele două nu-și doresc un eveniment de anvergură. Protagonista filmului Spencer a mărturisit de fapt, râzând, că nu are abilitățile unui bun organizator pentru a pune în scenă un astfel de eveniment: “Pur și simplu, nu mă pricep să organizez. Nici măcar nu știu cum să planific cina.”

Însă, de un lucru e sigură: „Știu că vreau să mă căsătoresc cu Dylan. Și sunt atât de dezinteresată de a face o nuntă mare încât ne-am putea căsători fără să spunem nimic nimănui chiar în acest weekend. Mi-ar plăcea ca la final să dau un party și atât”.

Citește și: Rihanna a dezvăluit ce va purta de Ziua Îndrăgostiților! Lookul ei ravisant a lăsat fanii cu gura căscată!

Se pare că nici în 2021, după logodnă, actrița și scenografa Kristen Stewart nu avea prea multe preteții legate de nuntă. Și cu siguranță, fanii se așteptau ca entuziasmul ei să dea naștere unui eveniment sărbătorit cu mare pompă. „Mâncarea este cea mai importantă. Nu-mi pasă de flori și alte lucruri. Mâncarea trebuie să fie perfectă. Vreau să port cea mai bună pereche de Levi’s pe care am purtat-o vreodată, un tricou vechi tăiat și să merg desculță. Vreau să fie o vreme răcoroasă. Vreau să o văd râzând isteric atunci când o să apar într-un tricou fals care imită un sacou.

Mai mult, actrița Kristen Stewart a menționat și locul unde și-ar dori să aibă loc ceremonia. „Vreau să fie acasă. Să fie în L.A ca să poată veni toată lumea. Nu vreau să ne conducă nimeni la altar. Îmi doresc să ne spunem jurămintele și după aceea să ne distrăm. E doar un motiv grozav să fim împreună și să ne spunem „te iubesc” în fața tuturor prietenilor noștri.”

Actrița s-a întâlnit pentru prima oară cu Dylan Meyer în urmă cu șase ani pe platoul de filmare, însă cele două nu și-au dat prea mare atenție. Abia în 2019 a luat naștere povestea lor de dragoste. Cadrul a fost unul cât se poate de relaxat, la petrecerea unor prieteni. 

Încă de atunci Stewart a știut că va fi dragoste adevărată. "Prima data când Meyer mi-a spus că mă iubește era târziu și eram într-un bar groaznic… Era cu prietenii ei. După ce au plecat am avut curaj să-I spun: „O, sunt atât de îndrăgostită de tine”. Și de atunci nu s-au mai despărțit. 

Kristen a dezvăluit că a primit cererea în căsătorie de la Dylan: „O facem, ne căsătorim”, a spus ea entuziasmată. „Ea mi-a făcut propunerea. Când vine vorba de două fete, nu știi niciodată care dintre cele două va face treaba, ca să spunem așa. Cel puțin, noi două nu știam. Așa că, în cele din urmă, Dylan a decis să ia lucrurile în propriile mâini și a făcut-o. N-am nimic de obiectat, a fost frumos”.

Vezi și:

Andra, secvențe amuzante de la preselecțiile Românii au talent! Noul sezon începe în 4 februarie
  • Kristen Stewart despre nunta cu iubita ei: “Vreau să port o pereche de jeans, un tricou vechi tăiat și să merg desculță”

related posts

Modifică setările cookies