Prima fotografie a actriţei Kristen Stewart în rolul prințesei Diana, din filmul “Spencer”


Kristen Stewart (30 de ani) este Lady Di în cel nou film despre viața celei supranumite “Prințesa inimilor”. Dacă la început a avut parte doar de critici, acum actrița le-a mai înmuiat inimile celor care nu i-au dat credit. 


Ce s-a schimbat? A apărut prima imagine cu Kristen Stewart în rolul prințesei Diana, din filmul “Spencer”, iar internauții au fost uimiți de transformarea “vampiriței” din Twilight. 

Echipa de producție a făcut publică o primă fotografie cu transformarea lui Kristen Stewart în Lady Di, scrie Variety. Filmul este planificat să fie lansat la începutul anului viitor, când se vor comemora 25 de ani de la moartea regretatei prințese. Titlul filmului este „Spencer”, care este numele de fată al Dianei.

Anul viitor se împlinesc 25 de ani de la moartea prințesei Diana (FOTO: Getty Images)

Acţiunea peliculei se desfăşoară la începutul anilor ’90, când prințesa Diana decide să divorţeze de moştenitorul tronului britanic, Prințul Charles. Filmul este regizat de Pablo Lorain, iar din distribuție mai fac parte actorii: Timothy Spall, Sally Hawkins și Sean Harris din “Mission: Impossible – Fallout”. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Olimpiada Mămicilor - episodul 1: Cum îți dai seama că ești însărcinată? Pașii pe care trebuie să îi urmezi la început

 

  • Prima fotografie a actriţei Kristen Stewart în rolul prințesei Diana, din filmul “Spencer”

related posts

Modifică setările cookies