Kylie Jenner a plecat într-o vacanță de lux, chiar de ziua ei de naștere. Miliardara a împlinit 26 de ani! Cum a sărbătorit


Luxul și opulența o definesc perfect pe Kylie Jenner. Dacă până acum era obișnuită să-și organizeze ziua de naștere cu mare fast, ei bine, anul acesta a decis să facă o schimbare. Iată cum a sărbătorit vedeta.


Kylie Jenner este o personalitate extrem de îndrăgită. Faptul că a ajuns miliardară la o vârstă foarte fragedă a stârnit multe controverse de-a lungul timpului, însă, acest lucru nu a oprit-o pe brunetă din a-și urma planul.

Recent, Kylie Jenner a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani, dacă până acum era obișnuită să organizeze petreceri fastuoase, la care să fie prezente personalități celebre de la Hollywood, de această dată, milionara a decis să fie alături de familie de ziua ei, astfel a plecat într-o vacanță luxoasă.

Kylie Jenner nu a făcut cunoscută destinația în care se află, însă, din imaginile postate pe pagina sa de Instagram, bruneta se află pe o insulă liniștită, departe de agitația cotidiană, cel mai probabil alături de partenerul său, rapperul Travis Scott.

De asemenea, Kylie Jenner a postat mai multe poze din vacanță, dar cele care au atras cel mai mult atenția internauților au fost cele în care vedeta se afla în costum de baie. Este bine cunoscut faptul că tânăra are o siluetă de invidiat, chiar daca a adus doi copii pe lume, asta nu a fost o piedică în a reveni la formele care au consacrat-o.

Kylie Jenner a ținut să le mulțumească internauților pentru toate urările de ziua ei și a postat câteva fotografii de pe iaht.

„Mulțumesc pentru toate urările de ziua mea. Veșnic recunoscătoare”, a scris Kylie, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

  • Kylie Jenner a plecat într-o vacanță de lux, chiar de ziua ei de naștere. Miliardara a împlinit 26 de ani! Cum a sărbătorit

related posts

Modifică setările cookies