Kylie Jenner, la cuțite cu fanii după ce a cerut bani pentru make-up artistul ei


A vrut să facă un bine, iar acest bine s-a întors împotriva ei. Kylie Jenner a intrat în conflict cu admiratorii ei după un anunț controversat postat pe Twitter.


Kylie Jenner (23 de ani) a fost luată în colimator de cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale după ce a făcut o postare umanitară, pe Twitter. Antreprenoarea i-a îndemnat pe cei care o cunosc să doneze bani pe platforma GoFundMe pentru Samuel Rauda, un cunoscut make-up artist care a suferit un grav accident de circulație la începutul acestei luni.

Bărbatul, care este internat în spital, a beneficiat de o intervenție chirurgicală la 14 martie, însă are de parcurs un lung drum până la recuperarea deplină. Rudele și prietenii au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a putea suporta tratamentele și spitalizarea, care se ridică la câteva sute de mii de dolari.

Kylie Jenner, care a lucrat de multe ori cu Samuel Rauda, a vrut să ajute familia, cerându-le fanilor ei să doneze bani pentru tratamentul make-up artistului. Însă, unii dintre admiratorii starletei s-au simțit ofensați.

De ce cere Kylie Jenner donații pentru finanțarea operației make-up artistului ei când ea e miliardară?”, a întrebat un internaut.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Câștigă 450.000 de dolari pe zi! Ar putea plăti acea operație cu mai puțin de o zi de muncă. Lăcomia este dezgustătoare”, a comentat acid altcineva.

Totuși, din cei 120.000 de dolari solicitați de familie, s-au strâns aproape 100.000 în doar câteva zile. Cel mai generos donator, care s-a semnat cu numele Mjay Al Thani, a dăruit familiei 12.000 de dolari în cadrul campaniei de strângere de fonduri.

Kylie Jenner a donat 5.000 de dolari, iar pe lista donatorilor principali se mai află actrița Bella Thorne (5.000 de dolari), make-up artistul de origine irakiană Huda Kattan (10.000 de dolari) și fiica lui Lionel Richie, Sofia Richie (3.000 de dolari).

În 2019, Kylie Jenner a fost declarată cea mai tânără persoană devenită miliardară prin forțe proprii. Însă, în 2021, averea ei este mai mică decât atunci, din cauza comprimării afacerii pe care a lansat-o. Azi are o avere estimată la 900 de milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Medicul anestezist și sala de nașteri

  • Kylie Jenner, la cuțite cu fanii după ce a cerut bani pentru make-up artistul ei

related posts

Modifică setările cookies