Kylie Jenner și Timothee Chalamet, gesturi tandre la concertul lui Beyonce din Los Angeles. Cei doi nu-și mai ascund relația


Kylie Jenner și Timothee Chalamet au fost surprinși împreună la concertul susținut de Beyonce în Los Angeles. Gesturile tandre dintre cei doi nu au fost trecute cu vederea.


Kylie Jenner și Timothee Chalamet nu se mai ascund și și-au făcut public idila, fiind surprinși împreună pentru prima dată la concertul susținut de Beyonce în Los Angeles. Sora lui Kim Kardashian, în vârstă de 26 de ani, și actorul, în vârstă de 27 de ani, au fost văzuți vorbind și flirtând la SoFi Stadium din Inglewood, într-un clip distribuit pe rețelele de socializare, la cea de-a treia și ultima oprire a turneului LA Renaissance al cântăreței. 

În timp ce Kylie discuta cu presupusul ei iubit, Timothee a fost surprins trăgând dintr-o țigară. Gesturile tandre dintre cei doi nu au fost trecute cu vederea, semn că între ei există o pasiune răvășitoare, iar din comportamentul lor par a fi doi adolescenți extrem de îndrăgostiți.

Se pare că Kylie Jenner și Timothee Chalamet au început să se vadă din luna aprilie a acestui an, însă au decis să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor, potrivit TMZ.

Kylie Jenner are doi copii din relația cu rapperul Travis Scott, pe Stormi, în vârstă de 5 ani, și pe Aire, în vârstă de un an. Cei doi au avut o relație tumultuoasă, însă, în decembrie 2022 s-au decis să pună punct relației definitiv.

Între timp, Timothee a avut relații cu femei celebre, precum Lily-Rose Depp, Eiza Gonzalez și Lourdes Leon. Chalamet nu a mai fost oficial într-o relație de la despărțirea de Eiza Gonzalez, în 2020, potrivit Elle.ro.

Sursă foto: Instagram Kylie Jenner/ Timothee Chalamet

  • Kylie Jenner și Timothee Chalamet, gesturi tandre la concertul lui Beyonce din Los Angeles. Cei doi nu-și mai ascund relația

related posts

Modifică setările cookies