Kylie Jenner, super sexy în ținuta de serviciu. Cum au surprins-o paparazzii pe stradă, în Los Angeles


Kylie Jenner și-a expus formele voluptuoase în ținuta de serviciu, un outfit care nu se înscrie chiar în standardele convenționalului. Milionara a fost surprinsă de paparazzii pe stradă, când ieșea de la birou.


Kylie Jenner nu lasă loc de îndoială: a fi propriul tău șef vine cu niște avantaje pe care nu le are oricine. Poți să-ți faci propriul program de muncă și să dai tonul când vine vorba de ținuta de serviciu.

Milionara de 25 de s-a afișat într-un outfit super sexy într-o zi de muncă, iar paparazzii au fost la post când ea a ieșit de la birou. Cum se îmbracă Kylie Jenner când merge la muncă? Ei bine, deloc așa cum ar impune codul vestimentar pentru ținutele de serviciu.

Kylie Jenner arată impresionant în topul ei alb, asortat cu fusta albă cu despicătură care îi dezvăluie picioarele goale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miles Diggs (@diggzy)

Fotografiile au fost realizate de Miles Diggs, unul dintre cei mai apreciați fotografi ai vedetelor de peste Ocean. Revista Vogue scrie despre el că este un paparazzo pe care vedetele îl caută, nu invers, pentru instantaneele sale reușite.

Ținuta lui Kylie Jenner este o creație Alexander Wang din colecția toamnă 2022-iarnă 2023, care încă nu se găsește în magazine. 

Însă, cizmele pe care le poartă sunt la vânzare și costă 950 de dolari, în timp ce poșeta minusculă, din piele de crocodil, se vinde cu 650 de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Kylie Jenner, super sexy în ținuta de serviciu. Cum au surprins-o paparazzii pe stradă, în Los Angeles

related posts

Modifică setările cookies