La 52 de ani, Anca Turcașiu face senzație printre puștani pe TikTok. Cântăreața s-a filmat în costum de baie: “Superbă femeie!”


Are aceeași vârstă ca Jennifer Lopez și unii ar spune că arată chiar mai bine! Anca Turcașiu face senzație pe noua rețea de socializare preferată de tineri – TikTok.


Unul dintre cele mai recente clipuri postate de de vedetă are peste 200.000 de vizualizări și nu e de mirare. Anca Turcașiu își etalează silueta de fotomodel într-un costum de baie în doua piese, în vreme ce sare de pe o ambarcațiune în apa mării.

 

@anca.turcasiu.official

 

♬ sunet original - Anca Turcasiu

Cei care au văzut imaginile s-au grăbit să comenteze: “Arată mai bine ca astea de 20 de ani!”, “Ai rămas tânără și frumoasă, domnișoară!”, “Ce bine arăți, Anca! Respect!”, “Ești, ai fost și vei rămâne o femeie frumoasă!”, “Ești una dintre cele mai frumoase femei România și nu numai! Te admir!!”, au scris fanii.

 

@anca.turcasiu.official

 

♬ Să-Mi Fie Vară - Smiley

Mulți i-au spus că arată chiar mai bine ca în filmul în care făcea furori în 1991, Miss Litoral: “Cred că și acum treci prin proba din filmul Miss Litoral”, i-a scris un fan.

Nu e o întâmplare că arată atât de bine. “Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Mi-am educat metabolismul şi am grijă să nu acumulez kilograme pe care apoi mi-ar fi foarte greu să le dau jos. Beau ceaiuri, apă şi mănânc multe legume crude pentru a avea o digestie bună', a spus Anca într-o emisiune.

  • La 52 de ani, Anca Turcașiu face senzație printre puștani pe TikTok. Cântăreața s-a filmat în costum de baie: “Superbă femeie!”

related posts

Modifică setările cookies