La 52 de ani arată ca la 25. Naomi Campbell le dă clasă tinerelor modele cu silueta ei perfectă și mersul de felină


La 52 de ani, topmodelul Naomi Campbell le dă lecții multor dintre noile modele tinere care au populat lumea modei. Cu o atitudune ce debordează de încredere, un mers de felină și o silueta atletică, Naomi Campbell reușește întotdeauna să devină atracția principală la show-urile de modă la care este invitată.


Invitată ca guest star la show-ul de modă a desginerului Ib Kamara, susținut în timpul Săptămânei Modei de la Paris, Naomi Campbell a demonstrat încă odată de ce își merită titlul de top model.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, cu un decolteu ce amintește de un colier supradimensionat, decorat în mărgele negre, Naomi a emanat senzualitate prin toți porii. Și-a etaluat silueta ca trasă prin inel fără prea mult efort, iar mersul de felină a pus în evidența creația vestimentară a designer-ului brandului Off-White.

La finalul show-ului, Naomi Campbell a avut încă o apariție într-o rochie neagră de tip bomber.

Deși se află la o vârstă la care majoritatea modelelor ar fi deja pensionate, Naomi Campbell continua să fie invitată la cele mai așteptate prezentări de modă, fiind adesea modelul care deschide sau închide defilarea.

În ultimul timp, aceasta a defilat pentru Boss, Tod's, Burberry și Alexander McQueen pentru primăvara/vara 2023, iar în ianuarie a defilat în vitrina de couture Schiaparelli a lui Daniel Roseberry.

Sursă foto: Getty

  • La 52 de ani arată ca la 25. Naomi Campbell le dă clasă tinerelor modele cu silueta ei perfectă și mersul de felină

related posts

Modifică setările cookies