Latura sexy a pandemiei. Protest nud pe mașina poliției, cu picioarele desfăcute!


Pandemia cu coronavirus care a lovit planeta nu înseamnă nbumai griji, izolare și distanțare socială. Ne-a arătat acest lucru o femeie din Italia, care a protestat într-un mod cu totul spectaculos împotriva măsurilor dure impuse de autorități.


Scena s-a produs pe o stradă din orașul italian Piacenza și a fost filmată de locuitorii aflați în zonă. Astfel, într-un prim filmuleț, se poate vedea o mașină de poliție staționată, iar pe capota acesteia o siluetă de damă, întinsă pe burtă, îmbrăcată doar în bikini și cu picioarele desfăcute în formă de „V”. 

„Ma che bello!” se poate auzi în fundal vocea unui bărbat care se amuză copios de ceea ce vede. În acest timp, polițiștii respectivi nu îndrăznesc încă să iasă din mașină, femeia aproape goală fiind admirată de la distanță de doi dintre responsabilii cu dezinsecția, îmbrăcați în combinezoane albe.

Puțin mai târziu, într-o altă filmare, făcută dintr-o poziție mai apropiată, carabinierii italieni își fac curaj și ies din mașină pentru a schimba câteva vorbe cu cea care a sfidat decența chiar în fața forțelor de ordine.

Se poate vedea cum femeia încearcă să-și argumenteze gestul, în cele din urmă fiind convinsă să se dea jos de pe mașină și să se deplaseze, cel mai probabil, la secția de poliție. Până la această oră, presa italiană n-a aflat dacă protagonista scenei a fost sau nu sub influența unor băuturi alcoolice ori a unor substanțe interzise.

Video:

related posts

Modifică setările cookies