Laura Cosoi, fotografie rară alături de fratele ei. Cum arată Marius


Pe Laura Cosoi o știe toată lumea. Este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite vedete din România și mămica a două minuni: Rita și Vera. 


Puțini știu însă, că în viața Laurei mai e o minune, care are zece ani și se numește Marius. Este vorba despre mezinul familiei Cosoi, fratele Laurei, al Alinei și al lui Alexandru. 

Recent, vedeta a postat o imagine emoționantă pe contul de Instagram, în care apare și părintele vedetei. Tatăl Laurei a fost răpus de Covid-19, în urmă cu câteva luni. 

„Dor de tine, tati! Azi, frățiorul nostru, fiul tău cel mic împlinește 10 ani. Ne lipsești atât de mult...”, a scris Laura Cosoi în dreptul imaginii cu tatăl ei, fratele și una dintre fetițele ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Fanii vedetei i-au trimis mesaje de încurajare, dar și urări pentru mezinul familiei. Unii dintre ei nici nu știau că Laura mai are un frate atât mic. Între cei doi există o diferență de 29 de ani. 

"Tu ai si un frate? Și chiar atât de mic? Nu știam. Știam doar de o soră. La mulți ani atunci fratelui tău! Să crească mare, sănătos!", i-a transmis o urmăritoare. 

Laura Cosoi suferă enorm după pierderea tatălui

Tatăl Laurei Cosoi era profesor de sport, antrenor de handbal şi de baschet la Iaşi. Bărbatul s-a stins din viață la sfârșitul lunii noiembrie. Marius Cosoi avea 70 de ani și fusese diagnosticat cu Covid-19.

Laura Cosoi a vorbit, în premieră, despre moartea tatălui ei, la emisiunea "La Măruță", de la PRO TV.

„A fost o perioadă foarte grea. Nu-mi vine să cred că ni s-a întâmplat nouă. Era foarte puternic sportiv, împlinise 70 de ani, cu două luni înainte facusem botezul Verei. A fost diabetic. Eu cât am fost însărcinată eram foarte stresată cu tata, la el mi se părea că virusul poate fi fatal. El nu avea atunci în luna martie, când a început pandemia, așa de multă grijă. Întotdeauna când vorbeam la telefon cu el mă bușea plânsul pentru că mi se părea că nu înțelege cât de periculos e pentru el”, a povești actrița, cu ochii în lacrimi, la Pro TV.

Fotografii: Instagram Laura Cosoi

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodată lucruri urâte!”

 

  • Laura Cosoi, fotografie rară alături de fratele ei. Cum arată Marius

related posts

Modifică setările cookies