Laurențiu Reghecampf, mesaj direct: „Nu-și are rost subiectul, nu m-am gândit să plec”


În plin scandal de divorț, Laurențiu Reghecampf s-a trezit că este personaj principal într-un alt subiect: viitorul antrenor al echipei naționale de fotbal!


Chiar dacă tabloidele scriu că antrenorul de la CSU Craiova a depus actele de divorț, iar în prim-plan este acum viața lui personală, și cariera lui merge mai departe, iar presa sportivă afirmă că s-ar afla pe lista scurtă a inlocuitorilor lui Mirel Rădoi, dacă acesta din urmă pleacă de la echipa națională. Însă Laurențiu Reghecampf neagă acest lucru.

„Nu-şi are rost subiectul, contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe 2 ani, nu m-am gândit deloc să plec, nu părăsesc pe nimeni, relaţia cu patronul este foarte bună, cu echipa, cu oamenii care sunt pe lângă echipă. Sunt sub contract, nu-mi place să discut şi nu mă interesează acest subiect. Sunt antrenori disponibili, liberi de contract, care au o forţă în spate, sunt sigur că se va lua cea mai bună decizie pentru echipa naţională şi fotbalul românesc”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

  • Laurențiu Reghecampf, mesaj direct: „Nu-și are rost subiectul, nu m-am gândit să plec”

related posts

Modifică setările cookies