Lidia Buble a trăit șocul vieții ei, după ce a fost atacată de o necunoscută într-un restaurant:„Eu sunt șocată și acum”


Lidia Buble, aflată în vacanță cu surorile ei, s-a trezit atacată de o necunoscută într-un restaurant. Motivul este halucinant.


Lidia Buble a plecat într-o vacanță de vis cu surorile ei. Totul a decurs exact așa cum și-a dorit, însă până într-un punct,  când cântăreața a fost atacată de o necunoscută, în localul în care lua masa, în văzul tuturor.

Artista le-a povestit totul fanilor din mediul online, făcând haz de necaz. Inițial, nu a înțeles ce se întâmplă și de ce femeia respectivă a recurs la asemenea gesturi, ulterior trăgând concluzia că totul s-a petrecut din pură gelozie.

Aflată la restaurant să ia masa, la un moment dat, Lidia a decis să se ridice de pe scaun pentru a dansa, însă nu a trecut mult timp până ce o pâine i-a zburat pe lângă cap, mai apoi, a simțit jeturi de apă pe picioare, ca mai apoi să-și dea seamă că lichidul era, de fapt, șampanie. Când a întors privirea, artista a observat că era o femeie, aceasta fiind cea care a atacat-o cu pâinea și, mai apoi, cu șampania. După ce a analizat totul la rece, Lidia a realizat că totul s-a întâmplat din pură gelozie, gestul femeii fiind halucinant. 

„Să vedeți ce am pățit aseară. Am ieșit în oraș și stând la masă, la un moment dat m-am ridicat și eu ca orice om din restaurant care se mai mișca stânga, dreapta. Oameni buni, deci ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, că sunt șocată până în ziua de azi. Când îmi trece o franzelă pe lângă cap, mai stau un pic, simt un jet pe picioare, dar cu viteză așa.

Zic ce Doamne iartă-mă... mă uit... ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean cu apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. Când colo, o femeie, de gelozie că m-am ridicat în toată splendoarea mea, să mă mișc că am stat prea mult jos...Eu și cu Daiana ne-am întors că nu înțelegeam ce se întâmplă, că pe lângă mine mai erau și alte femei care dansau. Când colo, una în spatele meu, ce mare satisfacție pe ea că a dat cu franzela și cu două pahare de șampanie, era foarte fericită, însă ciuda mare a venit că ea, de fapt, voia să-mi dea în față sau pe haine, dar, nu m-a nimerit decât pe picioare și franzela a trecut așa cu viteză pe lângă mine. Eu am rămas șocată.Tot restaurantul se uita la femeia aia, pentru că nu înțelegea reacția ei nimeni. Boală grea gelozia asta, ce să faci...(...) Noi am rămas șocate, tot restaurantul se uita la ea că nu înțelegea nimeni. Oare mai mergem la plajă azi? Să nu plecăm bătute de aici. Avem trening să ne luăm pe plajă? Apropo, o să postez niște poze acum, cred că sunt un pic cam sexy, dar asta e, ce vină am eu?”, a declarat artista pe”, a spus Lidia Buble în mediul online.

Sursă foto: Instagram 

  • Lidia Buble a trăit șocul vieții ei, după ce a fost atacată de o necunoscută într-un restaurant:„Eu sunt șocată și acum”

related posts

Modifică setările cookies