Lidia Buble, apariție topless pe terasă. Cântăreața a descoperit paradisul într-o zonă de munte


Lidia Buble a petrecut un sejur într-o zonă de munte. Cântăreața a căutat un loc retras, unde a putut să se bucure de liniște și de peisaje superbe. Ea a profitat de vremea frumoasă și s-a bronzat fără sutien într-un hamac din plasă, instalat pe terasa vilei. 


Lidia Buble se numără printre cele mai senzuale femei din showbiz-ul românesc și nu odată și-a etalat silueta în costume de baie sexy. De data aceasta, aflându-se într-un complex din comuna Brăduleț, județul Argeș, cântăreața a pozat topless, acoperindu-și sânii cu o plapumă.  (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

„Pupici din Paradis”, a scris Lidia Buble în dreptul imaginii, iar fanii au reacționat cu mii de like-uri: 

„Cât de frumos!! Mulțumim pentru încântări, dar și pentru idei de călătorie”, i-a scris cineva

„Mă bucur să știu că vă inspir”, i-a răspuns cântăreața. 

„Bombă sexy”, „Superbă„, „Divină”, „Ești perfectă”, au mai reacționat și alți urmăritori. 
 

Lidia Buble a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Aceasta, deși a avut un parcurs bun în competiție, a refuzat să ducă la bun sfârșit o probă și a plecat cu ochii în lacrimi din Republica Dominicană. La doar câteva zile de când a părăsit show-ul, ea a apărut cu un look nou pe Instagram. Vedeta a renunțat la culoarea blond a părului și a ales o nuanță mai închisă. 

 

Sursă foto: Instagram/ Lidia Buble

Vezi și: 

  • Lidia Buble, apariție topless pe terasă. Cântăreața a descoperit paradisul într-o zonă de munte

related posts

Modifică setările cookies