Lidia Buble, declarații șocante despre video-urile interzise pe care le primește de la fani


Întrebarea mesei rotunde, show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și feluri de mâncare, prezentat de Marius Manole, are astăzi un nou invitat: Lidia Buble.


Frumoasa artistă a acceptat invitația și a declarat din prima clipă că va fi extrem de sinceră... în special deoarece nu îi poate refuza nimic lui Marius. ”Faci ce vrei din mine”, i-a recunoscut ea încă din primele minute.  

Ca de fiecare dată, felurile de mâncare vor fi unele neașteptate și extrem de... apetisante: pastă din insecte, viermi uscați, borș cu lapte sau mațe crude. Aproape devine clar că îți propui să fii cât mai sincer și să nu refuzi nicio provocare primită! 

Prima întrebare a zilei o va pune pe Lidia în fața unei alegeri foarte dificile: care este vedeta feminină din România în fața căreia nu ar putea rezista dacă i-ar face avansuri. Ce nume a oferit și de ce consideră că acea persoană este ”cosmică”, puteți afla din noua ediție. 

Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan, toată lumea a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat între cei doi și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au. Astăzi este clipa adevărului! Vizibil emoționată, Lidia va vorbi despre iubire, cu o deschidere neașteptată: ”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață.  Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”. Ce întrebare o va face pe artistă să își deschidă sufletul și să admită că relația cu Răzvan continuă, dar în alt mod, vedem doar pe protvplus.ro.

Declarațiile incediare nu se încheie aici! ”Stau bine pe piersicuță”, va recunoaște Lidia când va fi întrebată ce fel de mesaje neașteptate primește de la fani. Cum reacționează când vede video-urile de la bărbații care îi scriu și ce declarație neașteptată îi va întoarce Marius Manole, sunt alte întrebări care-și găsesc răspunsul. 


O ediție explozivă. O discuție cu cărțile pe față și cu răspunsurile la purtător. Dacă vreți să aflați cu cine și-ar petrece Marius Manole ultima noapte de dragoste și cum a început pasiunea pentru haine a Lidiei, accesați protvplus.ro și urmăriți noua ediție Întrebarea mesei rotunde! 

  • Lidia Buble, declarații șocante despre video-urile interzise pe care le primește de la fani

related posts

Modifică setările cookies