Lidia Buble, imagini incendiare de pe plajele din Miami. Cum a pozat artista, care îmbină utilul cu plăcutul în America


De câteva zile, Lidia Buble își încântă fanii cu imagini spectaculoase din Miami. Artista îmbină utilul cu plăcutul în această escapadă americană – se distrează, dar și muncește :)

Tag-uri: #Lidia Buble #Miami

Aparent plecată cu treabă la Miami, Lidia Buble se bucură de toate atracțiile acestui oraș fabulos. A vizitat principalele puncte de atracție și a bifat și o ieșire la plajă. Vedeta a postat și câteva imagini sexy, spre încântarea fanilor ei. Îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, Lidia și-a etalat tatuajele discrete de pe corp.

 

Înainte să plece în America, cântăreața a dezvăluit care e planul ei pentru deplasarea la Miami: “Mă așteaptă o colaborare cu niște nume grele din muzica latino. Pregătesc un album pentru anul viitor, internațional, latino bineînțeles”.

 

În ultima perioadă, artista pare că se concentrează mai mult pe viața profesională decât pe cea personală. Totuși, în podcastul lui Mihai Petre, Lidia Buble a mărturisit că își dorește familie și copii, însă deocamdată nu simte o presiune în acest sens.

“Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii”, a spus Lidia.

  • Lidia Buble, imagini incendiare de pe plajele din Miami. Cum a pozat artista, care îmbină utilul cu plăcutul în America

related posts

Modifică setările cookies