Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu de ceva timp, dar nu au planuri de căsătorie, cel puțin pentru moment. Artista nu ia în calcul această variantă momentan și nici prea multe detalii nu a dat despre iubitul său.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau nu au planuri de căsătorie

Formează un cuplu de ceva timp, iar fanii artistei sunt fericiți datorită relației de lungă durată pe care o are, dar artista nu vrea să audă de căsătorie. A preferat să fie la del discretă ca până acum și nu a oferit detalii suplimentare.

„Nu am planuri de căsătorie, tu știi că eu sunt foarte sinceră. Nici nu-mi permit să mint, că, instant, îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e. Deci, planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată”, a spus Lidia, conform Cancan.

Cu toate acestea, a mărturisit că preferă să se concentreze pe muzică, ultima perioadă fiind una extrem de bună pentru ea, cu multă inspirație și cu mult mai multă implicare în ceea ce privește scrierea pieselor.

Lidia Buble vrea să devină mireasă

A precizat că nu acum este momentul potrivit, dar acest lucru nu înseamnă că nu vrea să îmbrace rochia de mireasă deloc. Artista este convinsă că va face și pasul cel mare și nu își face griji în această privință, deoarece are încredere în Dumnezeu.

„Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne. Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar, deocamdată, nu este cazul”, a mărturisit aceasta, conform Playtech.

 

Sursa foto: Instagram