Lidia Buble nu s-a ferit să-și expună sentimentele public: „Ești slăbiciunea mea pe viață”


Lidia Buble nu a mai ținut cont de nimic și și-a expus sentimentele public. Artista a scris un mesaj emoționant în mediul online.


Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, mai are 9 frați. Pentru artistă mersul la casa părintească este o mare bucurie, mai ales atunci când este și motiv de sărbătoare.

În acest weekend, cântăreața și-a sărbătorit nepotul, fiul Esterei a fost în centrul atenției. Micuțul a primit cadouri și a fost răsfățat de întreaga familie.

Lidia Buble a ținut să scrie un mesaj emoționant pentru nepotul ei, aceasta a mărturisit cât de mult îl iubește. Artista este foarte atașată de nepotul ei și de fiecare dată când reușește să-l viziteze este extrem de emoționată.

”La mulți ani binecuvântați, iubirea mea supremă. Te-ai tot minuna să știi cât de mult de iubesc!... Cel mai bun și mai curat suflet din univers. O spun aici ca să știe toată lumea: ești nepoțelul meu preferat și slăbiciunea mea pe viață”, este mesajul pe care Lidia Buble l-a publicat pentru nepoțelul ei, pe care l-a aniversat în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat.

Lidia Buble se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, însă când vine vorba de familia ei, artista este copleșită de emoții. Cântăreața iubește enorm copiii, iar când vine vorba de nepoții săi, Lidia nu știe cum să-i răsfețe mai tare.

Sursă foto: Instagram Lidia Buble

  • Lidia Buble nu s-a ferit să-și expună sentimentele public: „Ești slăbiciunea mea pe viață”

related posts

Modifică setările cookies