Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate:„Nu există pedeapsă mai mare” Cântăreața este nevoită să ia pauză vocală


Lidia Buble este nevoită să facă pauză vocală, căci se confruntă cu probleme de sănătate.


Lidia Buble nu trece printr-o perioadă prea bună, asta pentru că se confruntă cu probleme de sănătate. Astfel, artista trebuie să urmeze un tratament câteva zile pentru a-și reveni în totalitate și pentru a se pune rapid pe picioare.

Cântăreața a răcit foarte tare și a împărtășit cu prietenii din mediul online problemele cu care se confruntă, în timp ce își administra tratamentul recomandat de medic. Lidia Buble  le-a mărturisit fanilor că este nevoită să intre în pauză vocală până sambătă, iar pentru ea e un adevărat chin, căci îi place să vorbească foarte mult.

„E deranj mare. Până sambătă intru în pauză vocală. Pentru o vorbăreață ca mine nu există pedeapsă mai mare”, a scris Lidia Buble pe contul ei personal de Instagram.

Artista s-a mai confruntat cu probleme de sănătate de-a lungul timpului. La acea vreme, Lidia le-a cerut ajutorul fanilor, asta pentru că se confrunta cu o stare de oboseală profundă și cu dureri de cap.

„Măi, oameni buni, nu știu ce se întâmplă cu mine, dar de câteva zile îmi este somn în permanență și mă doare capul în continuu. Am mai auzit niște prieteni care au aceleași stări, așa că dacă aveți vreo idee de ce aș putea să fac să scap de această stare, dați-mi mesaj!”, le-a spus Lidia Buble fanilor ei, în trecut, pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram 

  • Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate:„Nu există pedeapsă mai mare” Cântăreața este nevoită să ia pauză vocală

related posts

Modifică setările cookies