Lidia Buble, surprinsă în compania unui om de afaceri. Cine este presupusul iubit al artistei


Lidia Buble și omul de afaceri Horațiu Nicolau au fost surprinși de paparazzi zilele trecute, în timp ce luau masa la un restaurant din București. Despre o posibilă relația amoroasă între cei doi se zvonește de câteva luni. 


Lidia Buble a fost filmată când intră într-un restaurant din Floreasca, acolo unde a luat masa alături de Horațiu Nicolau, în vârstă de aproape 60 de ani. Din imaginile obținute de mediaflux.ro, aceștia sunt la o masă de două persoane, destul de apropiați. După câteva ore, Lidia Buble și omul de afaceri au plecat separat, fiecare cu mașina lui. 

Cine e Horațiu Nicolau

Horațiu Nicolau este un cunoscut om de afaceri. Bărbatul este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu. Horațiu Nicolau a intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telesport, unde era director general, potrivit libertatea.ro.

În 2012, când Horațiu Nicolau a organizat botezul fetiței sale în Grecia, invitații au avut parte de o surpriză. Mulți au crezut că la petrecere a cântat însăși Madonna, care a avut un concert în Atena. Toata lumea a fost uimita când o sosie a celebrității și-a făcut apariția și a cântat câteva melodii, potrivit stirileprotv.ro

Sursă foto: Instagram/ Lidia Buble

Vezi și: Cele mai noi provocări de pe TikTok

 

  • Lidia Buble, surprinsă în compania unui om de afaceri. Cine este presupusul iubit al artistei

related posts

Modifică setările cookies