Mai plat de atât este imposibil! Rita Ora impresionează cu abdomenul ei super fit într-un outfit incendiar


La 31 de ani, Rita Ora arată mai bine ca niciodată. Cântăreața, care de curând s-a căsătorit cu regizorul Taika Waititi, a impresionat cu forma sa fizică excepțională la cea mai recentă apariție în public.

Tag-uri: #Rita Ora #abdomen

Rita Ora a fost invitată de onoare la Campionatul Mondial de rubgy feminin, acolo unde a și susținut un recital. Artista britanică și-a etalat outfitul incendiar înainte de show, însă toată lumea a fost cu ochii pe abdomenul ei super tonifiat.

În ultimii ani, cântăreața a devenit pasionată de fitness, iar corpul ei a suferit o transformare senzațională. Rita Ora și-a pus în valoare atuurile fizice cu un outfit negru, care i-a lăsat abdomenul la vedere. 

Unul din antrenorii personali ai vedetei a dezvăluit pentru Daily Mail că Rita face, de obicei, antrenamente cardio HIIT în primele zile ale săptămânii, apoi își lucrează pieptul și zona abdominală, iar spre final se concentrează pe zona fesieră și picioare. 

“Nu am început să fac sport ca să slăbesc, ci ca să mă simt bine. E important pentru femei să aibă asta în minte. Nu trebuie să facă o obsesie din a fi slabe. Trebuie să fii în formă, sănătoasă și puternică”, spunea Rita Ora într-un interviu în urma cu câțiva ani.

 

Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

Share în bucate cu Miss Wellington - Cotlete de berbecuț cu salată de pătrunjel și năut

 

  • Mai plat de atât este imposibil! Rita Ora impresionează cu abdomenul ei super fit într-un outfit incendiar

related posts

Modifică setările cookies