Marele regret al Prințului Harry: ultima conversație pe care a avut-o cu Prințesa Diana, înaintea tragicului accident


Au trecut 21 de ani de cînd Prințesa Diana și-a pierdut viața, în cumplitul accident, care a avut loc la Paris.  În acea zi, William și Harry și-au pierdut mama și nu trece o zi fără ca ei să nu se gândească la ea, după cum au dezvăluit într-un documentarul Diana: Her Life and Legacy. 


Harry avea 12 ani când a rămas fără mamă. Îi răsună și acum în minte ultima conversație pe care a purtat-o la telefon cu mama lui. 

"Am vorbit lucruri banale. Dacă aș fi știut că aceea avea să fie ultima oară când vorbesc cu mama mea... Aș fi avut atât de multe lucruri să-i spun!" , a declarat  Harry, care a mărturisit că a plâns de două ori în viață de la moartea mamei lui. 

"Este încă atât de multă durere în sufletul meu, care trebuie să iasă afară...", a mai spus el. 

 

 

"Nu e zi în care eu și William nu ne dorim să fie aici, acum, alături de noi!  Ne întrebăm ce fel de mamă ar fi fost ea pentru noi acum, ce rol public ar avea cum și cât de diferite ar fi stat lucrurile în acest moment dacă ea ar fi trăit!", a declarat Harry.

Diana s-a stins la 31 august 1997, într-un accident de mașină la Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care conducea mașină. 

  • Marele regret al Prințului Harry: ultima conversație pe care a avut-o cu Prințesa Diana, înaintea tragicului accident

related posts

Modifică setările cookies